Zoek & solliciteer bij ALUP Kompressoren B.V.

ALUP Kompressoren B.V. staat, sinds het bestaan in 1923, synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de persluchtwereld. ALUP is een voorganger in het ontwikkelen van persluchtoplossingen voor de zwaarste omstandigheden. Voor alle industriële toepassingen zorgen wij voor energiebesparende, zeer efficiënte en duurzame oplossingen. Van advies tot planning en uitvoering - de bijna 100 jaar ervaring in de persluchtwereld maakt ALUP een expert in het vak.

ALUP Kompressoren B.V. is méér dan perslucht alleen!

Op 1 oktober 1923 wordt ALUP in Köngen, Duitsland opgericht door Adolf Ehmann. Vanaf het eerste begin richt het bedrijf zich op de productie van Auto-Luft-Pumpen, een product waar ALUP zijn naam aan ontleent. Door de bewezen bedrijfszekerheid en innovaties kan ALUP zich snel verder ontwikkelen en wordt de naam meer en meer synoniem voor kwaliteit.

ALUP Kompressoren bestaat uit een professioneel team van persluchtexperts die u altijd centraal stelt.

ALUP producten worden wereldwijd, in méér dan 30 landen en vanzelfsprekend ook in heel Nederland verkocht. Van persluchtgebruikers in garage of werkplaats tot grootgebruikers in voedingsmiddelen- en maakindustrie en gespecialiseerde toepassingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen en farmacie; er is altijd een ALUP product dat voldoet aan uw persluchteisen.