Zoek & solliciteer bij ALUP GrassAir Kompressoren B.V.

 

Watch jobs in this category

ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde waarden in servicegerichtheid, innovatie en professionaliteit. Vanuit de vestiging in Oss worden alle activiteiten aangestuurd en gecoördineerd: advies, verkoop, voorraadbeheer, project- en serviceplanning, engineering en 24-uurs servicedienst.

Op 1 oktober 1923 wordt ALUP in Köngen, Duitsland opgericht door Adolf Ehmann. Vanaf het eerste begin richt het bedrijf zich op de productie van Auto-LUft-Pumpen, een product waar ALUP zijn naam aan ontleent. Door de bewezen bedrijfszekerheid en innovaties kan ALUP zich snel verder ontwikkelen en wordt de naam meer en meer synoniem voor kwaliteit.

De in 1858 opgerichte Grasso Machinefabriek in ’s-Hertogenbosch vormt het fundament van GrassAir Compressoren. Van de eerste koelcompressor tot de eerste olievrije water geïnjecteerde schroefcompressor loopt GrassAir voorop met innovatieve producten binnen de persluchtbranche.

Samengevoegd bestaat ALUP GrassAir Kompressoren uit een professioneel team van persluchtexperts die u altijd centraal stelt.

ALUP producten worden wereldwijd, in méér dan 30 landen en vanzelfsprekend ook in heel Nederland verkocht. Van persluchtgebruikers in garage of werkplaats tot grootgebruikers in voedingsmiddelen- en maakindustrie en gespecialiseerde toepassingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen en farmacie; er is altijd een ALUP product dat voldoet aan uw persluchteisen