Zoek & solliciteer bij Creemers Compressors B.V.

 

Watch jobs in this category

Creemers Compressors B.V., Professionals in Perslucht!

Creemers Compressors B.V. is in 1966 opgericht in Eindhoven en sinds 2006 gevestigd in Oss. Al meer dan 50 jaar professionals in perslucht!

De naam Creemers Compressors staat garant voor hoogwaardige compressoren en randapparatuur met uitstekende prestaties. Daarnaast levert Creemers een zeer uitgebreide lijn Eminent verfspuiten en spuitwanden die bekend staat om haar zeer goede prestaties en prima prijs-kwaliteit verhouding.

Vandaag de dag neemt Creemers Compressors een sterke marktpositie in samen met lokale distributeurs en OEM-klanten die actief zijn in uiteenlopende industrieën.

Onze compressoren en randapparatuur zijn afgestemd op de behoeften van de algemene industrie, voertuigonderhoud, carrosseriebedrijven, agrarische industrie en bouwnijverheid. Voor elke industrie hebben we specifiek toegespitste producten die aansluiten op de behoefte van de klant. Hierbij worden we ondersteund met de nieuwste technologieën op gebied van energiebesparing en verbetering van rendementen. Wij gebruiken de nieuwste meetapparatuur om het persluchtverbruik en mogelijke besparingen gedetailleerd in beeld te brengen.

Elke dag ontwikkelen en vervaardigen we nieuwe producten die moeten voldoen aan de hoogste eisen die passen bij de wensen en behoeften in een dynamische markt. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Creemers deelt graag haar kennis en ervaring en excelleert in het adviseren en ontzorgen van haar klanten. Als specialist schromen wij niet te wijzen op het belang van preventief regelmatig onderhoud en eisen die het milieu stelt aan een compressorinstallatie. Daarvoor is er een professioneel serviceteam dat 24/7 ervoor zorgt dat uw compressorinstallatie in topconditie is.

Samen met ons enthousiaste salesteam ondersteunen wij onze distributeurs en OEM-klanten met de uitgebreide kennis en ervaring. Zo bieden wij u een passend advies met daaraan gekoppeld een op maat uitgebrachte offerte.

Al een halve eeuw lang staat de naam Creemers voor een organisatie die in al haar geledingen bestaat uit professionals in perslucht!